Tallinnas avati peale aastast pausi uus tankla

Автор/источник фото: olerex.ee.
Автор/источник фото: olerex.ee.
Peale enam kui aasta pikkust pausi avati Tallinnas täisteenindusjaam – Eesti suurim kütusemüüja Olerex ehitas Sõpruse puiestee ja Linnu tee ristmiku vahetusse lähedusse oma uue teenindusjaama.

„Oleme suurtest kütusemüüjatest ainus, kes viimaste aastate jooksul on iga-aastaselt avanud uusi ja kaasaegseid tanklaid ning erandiks pole ka eelmine ega käesolev aasta, mil meil on plaan mahukate investeeringutega jätkata ning ehitada üle Eesti seitse uut jaama,“ märkis Olerexi tegevjuht Piret Miller.

„Täna Tallinnas Linnu teel avatud tankla on kolmas meie uue kontseptsiooni järgi loodud teenindusjaam, mille keskmes on kiirus, mugavus ja kvaliteet ning kus on olemas kõik teelolijale ja sõidukile vajalik, varasemaga võrreldes uue teenusena ka pesula ja diagnostikakeskus,“ lausus Miller.

Tallinnas Sõpruse puiestee ja Linnu teel ristmikul, Lidli kaubanduskeskuse naabruses asuvas teenindusjaamas on saadaval mootorikütused 95, 98, diislikütus, AdBlue, autogaas LPG, klaasipesuvedelik tankeris, autopesula, haagiste rent ja iseteenindav autodiagnostikakeskus. Klientide kasutuses on kohvik, külm bufee, laia valikuga toidu- ja esmatarbepood ning avar puhkeala. Toitu pakutakse ka ettetellimiskioskist, kust saab valmistamist vajava eine järjekorrata ära tellida


Комментарии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *